Cést_Bon_logo_pos.jpg

2017 – 2019

C’est Bon er skabt for, og i samarbejde med, EJA international i Kolding. Her har jeg stået for produktudviklingen af den samlede kollektion, styling af billeder og messer, samt udarbejdelse af kataloger i samarbejde med ”min” grafiker. Jeg har valgt, at brandet nu skal stå på egne ben.

Cozy_Room_uden_ramme_sh.jpg

2011 – 2016

Cozy Room blev skabt for en kunde, som jeg tidligere havde lavet design og styling opgaver for: Flora Deko. Cozy Room blev solgt til Sika Design i 2016.

Her stod jeg ligeledes for det samlede udtryk. Kollektionerne, styling af billeder og messer, samt kataloger, annoncer mm.

2007 - 2008

2M2 Sverige

Var min første freelance kunde. Faktisk var det virksomhedens ejer, der fik mig overtalt til at gå freelance vejen. De ønskede et brand, som et ekstra ben til deres trading virksomhed, 2M2 Trading.

Kjær Sommerfeldt
By Bjørk logo.jpg

1990 – 2006

I 2002 overtog jeg styrepinden i Fyns Binderi Central, efter min far, hvorefter firmaet skiftede navn til By Bjørk.

Her havde jeg ud over det kreative ansvar, den daglige ledelse i firmaet. I 2006 overlod jeg firmaet til familien. Herefter har jeg arbejdet freelance.

Vin og champagne kølerne til Kjær og Sommerfeldt er henholdsvis produktudviklet og designet specielt til dem, igennem mine kontakter i Østen.

Ud over ovennævnte brands har mange costume made opgaver præget min hverdag.

Herunder eksempler på nogle af kunder, som har haft ønsker om design, produktudvikling, styling, indretning eller kreativ sparring:

Paramount Home Colletion
Indien
Lephidus Shoes
Danmark
Café Froggy's
Odense
Haans Lifestyle
Holland
Redtz Glas og Facade
Odense